Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
У місті на Волині через коронавірус закривають ресторани та розважальні заклади

Червона зона!

Фото сайт Нововолинської міськради.

У місті на Волині через коронавірус закривають ресторани та розважальні заклади

Місто опинилося у червоній зоні

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій місто Нововолинськ віднесено до «червоної» зони. Так, із 19 жовтня, у місті починають діяти обмеження, передбачені пунктом 15  постанови Кабінету Міністрів України  від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) введено заборон, інформують на сайті Нововолинської міськради.

Нагадаємо, у Нововолинську за останню добу виявили 25 нових інфікованих коронавірусом.

Із понедіка у Нововолинську заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сферах культури, кінотеатрів, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, спортивних залів, фітнес-центрів, торговельного і побутового обслуговування населення, крім:  торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів.

Закриття кінотеатрів, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, спортивних залів, фітнес-центрів.

 

Реклама Google

 

З метою недопущення поширення даної хвороби радимо підприємцям чітко дотримуватись вимог даної постанови та вживати протиепідемічні заходи, що затвердженні Постановами Головного санітарного лікаря.

Джерело: Нововолинська міська рада.
Telegram Channel