Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Луцьку не треба мер, який буде приймати рішення по дзвінку зі Швейцарії чи з Києва», – Павло Данильчук (Відео)

Павло Данильчук пригадує, як Богдан Шиба привів на роботу в мерію молодих людей.

Волинь-нова

«Луцьку не треба мер, який буде приймати рішення по дзвінку зі Швейцарії чи з Києва», – Павло Данильчук (Відео)

Перший кандидат у депутати Луцької міської ради від Народного руху України, голова ВОО партії «Громадський рух «Народний контроль» Павло Данильчук закликав на виборах луцького міського голови проголосувати не за слугу олігархату, а за незалежного кандидата

Про це він сказав у відеозверненні, яке опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата на посаду луцького міського голови Богдана Шиби.

відео

«Нам усім в останні місяці говорять, що вже все вирішено, що відомо яким буде міський голова, хто він буде. Тонни агітації, тонни інформації з екранів телевізорів та адмінресурсу», – почав своє звернення Павло.

Та всупереч цьому, каже Данильчук, саме від нас залежить, хто буде мером Луцька: чи управлінець, який самостійно прийматиме відповідальні рішення за долю громади, чи слугу олігархату, який буде приймати рішення по дзвінку зі Швейцарії чи з Києва.

«Тому тут вибір очевидний. І цей вибір – Богдан Павлович Шиба. Людина, яка вже була міським головою, яка не є ідеальною, яка теж допускала багато помилок, але разом з тим є патріотом свого міста, яка любить Україну, яка є з цінностями. І я це знаю, тому що я знаю Богдана Павловича Шибу з 2004 року, з часів Помаранчевої революції», – йдеться у відеозверненні.

Людина, яка вже була міським головою, яка не є ідеальною, яка теж допускала багато помилок, але разом з тим є патріотом свого міста, яка любить Україну, яка є з цінностями. 

Павло Данильчук пригадує, як Богдан Шиба став міським головою та змінював міську раду. Як Шиба привів на роботу в мерію молодих людей, в тому числі й Данильчука.

«Людей, які були студентами ще вчорашніми, але вже сьогодні змінювали Луцьку міську раду. Я бачив, як вона ставала відкритою та прозорою, які були б перспективи, якби не економічна криза та навала олігархів», – розповідає Павло Данильчук.

Він звернувся до всіх лучан, до мешканців громад, які доєднуються до Луцької об’єднаної територіальної громади, на цих виборах обрати і проголосувати за незалежного кандидата – за Богдана Павловича Шибу.

Telegram Channel