Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Вилучили 45 тисяч доларів! Суд заарештував двох підозрюваних у підкупі виборців

Керівницю виборчої комісії 5 років тому уже притягували до кримінальної відповідальності!

Фото Delo.ua.

Вилучили 45 тисяч доларів! Суд заарештував двох підозрюваних у підкупі виборців

У голови виборчої комісії Одеси вилучили гроші, призначені для тих, хто схоче голосувати правильно

Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід затриманим 15 жовтня за підозрою в підкупі виборців голові виборчої комісії та спільникові. Суд визначив для підозрюваних утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі понад 600 тис. гривень, інформує прес-служба МВС.

«Київський районний суд м.Одеси обрав двом фігурантам міру запобіжного заходу - тримання під вартою з правом внесення застави для кожного в розмірі понад 600 тис. гривень», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що голова виборчої комісії залучалася в 2015 році до відповідальності за вчинення злочинів, пов'язаних з виборчим процесом. Цього разу у неї вилучили 45 тис. доларів призначених для оплати «голосів» виборців за певного кандидата в мери Одеси.

Цього разу у неї вилучили 45 тис. доларів призначених для оплати «голосів» виборців за певного кандидата в мери Одеси.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму, члена виборчої комісії або комісії з референдуму) Кримінального кодексу України.

Відзначимо, за даними МВС, протягом останньої доби поліцейські відкрили 24 кримінальних провадження за фактами порушень виборчого процесу.

Telegram Channel