Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Поранений браконьєрами лось намагався врятуватися втечею у село (Фото)

Кричущий факт браконьєрства – знову на Любешівщині.

Прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Поранений браконьєрами лось намагався врятуватися втечею у село (Фото)

Лось, намагаючись врятуватися, прибіг у подвір’я до людей. Проте через важку травму тварина загинула, вже будучи на території приватного обійстя

Сталося все сьогодні, 18 жовтня, у с. Судче Любешівського р-ну.

Про цей факт єгерів та працівників державної лісової охорони ДП «Любешівське ЛМГ» повідомив господар будинку, де все відбулося.

Смерть тварини настала внаслідок вогнепального поранення.

На місці працювали також працівники поліції, ветеринарної служби, УТМР та Національного природного парку «Прип’ять-Стохід». Встановлено, що смерть тварини настала внаслідок вогнепального поранення.

Черговий випадок браконьєрства відбувся на території мисливських угідь, охорону яких забезпечують працівники Українського товариства мисливців та рибалок.

Черговий випадок браконьєрства відбувся на території мисливських угідь, охорону яких забезпечують працівники Українського товариства мисливців та рибалок. Незважаючи на те, що угіддя не в зоні відповідальності державного підприємства, працівники лісової охорони та єгерської служби завжди активно долучаються до розслідування таких випадків, адже це – жахливий злочин, який повторюється через неналежне покарання вбивць.

 
Залишок кулі, що спричина смерть тварини.
Залишок кулі, що спричина смерть тварини.

 

Джерело: Прес-служба Волинського ОУЛМГ.
Telegram Channel