Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На національному стадіоні у Варшаві облаштують лікарню

В одній конференц-залі планують розмістити від 250 до 300 ліжок. Роботи вже почалися.

Women with and without anti-coronavirus masks pass by an ambulance team wearing anti-COVID-19 outfits at a hospital in Warsaw, Poland, Thursday, Oct. 8, 2020. Poland's government has announced the entire country a yellow zone after the number of new registered case of coronavirus infection spiked to almost 4,300 on Thursday. The yellow zone rules take effect Saturday and will require Poles to wear masks in all public spaces, also in the open air. (AP Photo/Czarek Sokolowski)

Фото CS

На національному стадіоні у Варшаві облаштують лікарню

Польща відкриє тимчасову лікарню на національному стадіоні у Варшаві. Таке рішення уряд ухвалив через погіршення ситуації з пандемією у країні. Конференц-зали стадіону перетворять на лікарню на 500 ліжок для пацієнтів з COVID-19

Це підтвердив представник уряду, повідомляє Gazeta.pl. За підготовку лікарні відповідає керівник канцелярії прем’єр-міністра Міхал Дворчик.

За його словами, міністр віддав наказ на підготовку першої тимчасової лікарні кілька днів тому. В одній конференц-залі планують розмістити від 250 до 300 ліжок. Роботи вже почалися.

В одній конференц-залі планують розмістити від 250 до 300 ліжок. Роботи вже почалися.

Дворчик додав, що за це головним чином відповідає Агентство матеріальних резервів. І прем'єр-міністр зобов'язав компанію Stadion Narodowy включити та пристосувати об'єкт. Крім того, вирішальну роль має зіграти лікарня Міністерства внутрішніх справ та адміністрації у Варшаві.

На його думку, можна буде забезпечити достатню кількість медпрацівників для роботи на стадіоні.

Реклама Google

«Цей процес координують лікарі та керівники лікарні у Волоській. Безумовно, частина медичного персоналу буде відправлена ​​за рішенням воєводи, частина буде запрошена з різних місць, також з-за меж Варшави», - сказав він.

Дворчик додав, що це буде тимчасова лікарня, а не польова.

Telegram Channel