Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Миліший той далекий Гондурас, ніж наш Василько-боксер-ас (Відео)

У відповідь на результат цього бою мережа вибухнула силою-силенною фотожаб.

Фото з Facebook.

Миліший той далекий Гондурас, ніж наш Василько-боксер-ас (Відео)

Ломаченко не лише програв, а й одержав гіркий урок: якщо не борешся за Батьківщину зі зброєю в руках — то хоч не патякай дурниць

Цілком очевидно інфікований ватавірусом видатний український боксер, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко безславно програв чи не найголовніший поєдинок у своєму житті, поступившись народженому в сім’ї вихідців із Гондурасу американцю Теофімо Лопесу (на Олімпіаді 2016 року в Ріо‑де-Жанейро, до речі, представляв якраз батьківщину своїх предків).

32–річний Ломаченко зазнає другої — і вкрай болючої — поразки на професійному рингу, втрачаючи чемпіонські пояси WBC, WBO і WBA у легкій вазі.

За підсумками 12 раундів усі три судді впевнено віддали перевагу Лопесу (116–112, 119–109, 117–111). 

32–річний Ломаченко зазнає другої — і вкрай болючої — поразки на професійному рингу, втрачаючи чемпіонські пояси WBC, WBO і WBA у легкій вазі. А 23–літній Лопес (який володів поясом IBF) стає наймолодшим в історії та єдиним чинним абсолютним чемпіоном світу.

Найприкріше, що більшість українців не стали побиватися з приводу поразки свого колишнього кумира — і винен у цьому лишень сам Василь Ломаченко, який піддався сумнівним чарам «рускава міра». Станом на вчорашній ранок стаття «Василь Ломаченко» у Вікіпедії починалася словами «… ватний професійний боксер».

Читайте також: Прихильник «руского міра» Василь Ломаченко після поразки: «Я не згоден з рішенням суддів»

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel