Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рівному на честь загиблого бійця назвали вулицю

38-річний рівнянин Сергій Голубєв загинув у березні 2017-го року в бою у Донецькій області. Чоловік служив у батальйоні "Айдар".

Фото Суспільне.

У Рівному на честь загиблого бійця назвали вулицю

У Рівному на честь загиблого Героя АТО Сергія Голубєва назвали вулицю. З'явиться вона у мікрорайоні Південний, що неподалік житлового масиву «На Щасливому». Таке рішення прийняли депутати на сесії 20 жовтня

Нагадаємо, 38-річний рівнянин Сергій Голубєв загинув у березні 2017-го року в бою у Донецькій області. Чоловік служив у батальйоні «Айдар».

Вулиця, названа на його честь, сполучатиме вулиці Серпанкову та Горліса-Горського, вона – паралельна вулиці Чорновола.

Як розповів Суспільному секретар Рівнеради Сергій Паладійчук, який очолює міську комісію з перейменувань вулиць, у планах – присвоїти нові назви ще декільком вулицям на Щасливому.

38-річний рівнянин Сергій Голубєв загинув у березні 2017-го року в бою у Донецькій області. Чоловік служив у батальйоні «Айдар».

«Там, якщо не помиляюся, 7 чи 8 вулиць має бути нових. Я, як секретар ради, ще мабуть років півтора тому поставив питання, що там треба навести лад з назвами. Тому, що там все вулиця Чорновола і там є будинки з одним номером, але з літерою «Л», «М», «Н», «П», «К». Там пропозиція назвати вулиці Букова, Каштанова, Горобинова. Тобто взяти українські дерева. І таким чином зробити їх нейтральними і для всіх прийнятними», – зазначив Сергій Паладійчук.

Реклама Google

Нагадаємо, у Рівному уже є вулиці, названі на честь загиблих захисників України. Найактивніша фаза їх присвоєння припала на процес декомунізації.

Telegram Channel