Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинянина знайомі розвели на 62 тисячі, назвавшись хворою на ковід дівчиною Анею з інтернету

Переказав на лікування ковіду шахраям 62 тисячі!

Фото ілюстративне.

Волинянина знайомі розвели на 62 тисячі, назвавшись хворою на ковід дівчиною Анею з інтернету

Знайомство в інтернеті коштувало хлопцеві понад 60 тисяч

«Я захворіла на «Covid-19», терміново треба гроші на лікування, допоможеш?» – таке повідомлення, отримав 18-річний житель одного із сіл Володимир - Волинського району від дівчини, з якою познайомився напередодні в соціальній мережі «інстаграм».

Про це розповіли в поліції Володимира-Волинського.

Шахраї створити фейковий акаунт дівчини, на імя «Сапіга Аня», і таким чином, вигадуючи проблеми із її здоров’ям видурити кошти у свого знайомого.

 

З липня 2020 року компанія друзів знайшла можливість «підзаробити» грошей. Законного способу навіть не розглядаючи, вирішили створити фейковий акаунт дівчини, на імя «Сапіга Аня», і таким чином, вигадуючи проблеми із її здоров’ям видурити кошти у свого знайомого.

 

В результаті шахраї, на чолі із 25-річним товаришем, вигадуючи все нові проблеми після перенесеного корона вірусу, за місяць видурили із закоханого у неіснуючу людину 62 тисячі 700 гривень.

 

 

Працівниками Володимир – Волинського відділу поліції за цим фактом провели оперативно – розшукові та слідчі дії. Головному фігуранту справи оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 с. 190 Кримінального кодексу України ( Шахрайство).

Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Джерело: Поліція Вололдимира-Волинського
Telegram Channel