Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині у жінки з-під носа вкрали велосипед

Велосипед вилучили та повернуть законній власниці.

Фото Pixabay.

На Волині у жінки з-під носа вкрали велосипед

За скоєння крадіжки 38-річному жителю райцентру загрожуватиме до п’яти років обмеження волі

Сьогодні по 11 годині до поліцейських звернулася жителька Шацька та повідомила що по вулиці 50 років Перемоги щойно зник її гірський велосипед.

Завдяки проведеним оперативним заходам та за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження, облаштованих у Шацьку, протягом декількох годин поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та вилучити викрадений велосипед.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Шацького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що жінка залишила велосипед у металевій конструкції, спорудженій для стоянки велосипедів, поруч із торговим закладом. Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника та викраденого транспортного засобу.

Завдяки проведеним оперативним заходам та за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження, облаштованих у Шацьку, протягом декількох годин поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та вилучити викрадений велосипед. Правопорушник – 38-річний місцевий мешканець. Велосипед вилучили та повернуть законній власниці.

За цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, волинянина знайомі розвели на 62 тисячі, назвавшись хворою на ковід дівчиною Анею з інтернету.

Джерело: Пресслужба поліції Волинської області
Telegram Channel