Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Полювали на фазанів»: 9-річний хлопчик через поранення потрапив на операційний стіл

Поліція закликає батьків уважно стежити за дітьми, контролювати їхнє дозвілля, а також тримати небезпечні предмети, а тим більше зброю, поза зоною їхньої досяжності.

Фото Національної поліції України.

«Полювали на фазанів»: 9-річний хлопчик через поранення потрапив на операційний стіл

Інцидент трапився у селі Калинове Волноваського району Донецької області

9-річний хлопчик отримав поранення з пневматичної рушниці. Встановлено, що постріл стався, коли школяр та його друг гралися з рушницями, які взяли у батьків. Постраждала дитина перебуває в лікарні. Попередньо подію кваліфіковано як необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Ввечері, 20 жовтня, до Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні м. Маріуполя про надання медичної допомоги 9-річному мешканцю села Калинове з непроникаючим пораненням у груди.

. Матір із сином звернулися за допомогою до маріупольської лікарні. Дитині зроблено операцію, стан хлопчика стабільний.

Слідчо-оперативна група терміново прибула на місце події та встановила, що дитина постраждала внаслідок необережного поводження з пневматичною рушницею. Виявилося, що хлопчик разом з його 12-річним другом вирішили полювати на фазанів, дістали у батьків рушниці і на вулиці почали з ними жартувати.

У цей час молодший хлопець відчув біль. Матір із сином звернулися за допомогою до маріупольської лікарні. Дитині зроблено операцію, стан хлопчика стабільний.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Поліцейські встановлюють повні обставини події.

Нагадаємо, на Волині за життя 13-річного мотоцикліста, який протаранив трактор, борються медики: подробиці страшної ДТП.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel