Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Луцьктеплі розповіли, коли пустять тепло в будинки, які ще не опалюються

Чому в квартирах досі холодні батареї?

Фото – Галас.

На Луцьктеплі розповіли, коли пустять тепло в будинки, які ще не опалюються

Підключення централізованого опалення буде відбуватися в міру усунення аварійних ситуацій

Станом на 21 жовтня всі котельні Луцьктепла перевели на зимовий режим та вивели на оптимальні режими роботи. Однак, через пориви на теплових мережах частина житлових будинків залишається без послуги з централізованого опалення.

Про це повідомили в пресслужбі підприємтсва.

Переважна більшість будинків – близько 94% житлового фонду – отримали опалення 20 жовтня, однак через численні витоки на мережах, які виникли під час підвищення температури та тиску в трубопроводах із початком опалювального сезону, близько 50 житлових будинків залишаються без опалення.

Близько 50 житлових будинків залишаються без опалення. Відновити послуги з централізованого теплопостачання оьбіцяють в міру усунення витоків на теплових мережах.

Зокрема, через пориви на вул. Лесі Українки без опалення залишаються будинки на вул. Лесі Українки, 23, 30, 32, 34, вул. П’ятницька Гірка, 11.

У зв’язку із поривами на просп. Волі тимчасово без опалення будинки просп. Волі, 10, 12, 14, 22, 29, 31, 33, 35, вул. Лугова, 2, вул. Коперника, 27, вул. Світла, 9, вул. Глушець, 39. Без опалення через внутрішньобудинкові проблеми й будинок на просп. Волі, 68.

Також у центральній частині міста у зв’язку із виявленням витоків на теплових мережах без опалення залишаються будинки на вул. Сенаторки Левчанівської, 1, 2, 3, 4, 5, вул. Словацького, 12, а через витік на внутрішніх мережах будинку – вул. Винниченка, 21.

На проспектв Перемоги через порив на трубопроводах централізованого опалення без послуги залишаються будинки № 20, 22, 24, 26.

У Завокзальному районі Луцька через витоки на мережах без опалення залишаються будинки на просп. Соборності, 8, 10, 28, вул. Кравчука, 7, 12, вул. Воїнів-Афганців, 1, вул. Писаревського, 9, 11, вул. Конякіна, 21, а через витік на внутрішньобудинкових мережах – просп. Молоді, 14 й один під’їзд будинку на просп. Відродження, 30.

В мікрорайоні ЛПЗ послуга з централізованого опалення через витоки на мережах тимчасово відсутня в будинках на вул. Мамсурова, 2, 4, 6, та Боженка, 41-а, а на вул. Грабовського, 9 послуга тимчасово відсутня у зв’язку із влаштуванням ІТП. З цієї ж причини послуга тимчасово відсутня в будинку на вул. Ковельська, 6.

Також через порив на тепловій мережі опалення тимчасово відсутнє на вул. Метельницького, 4-6, вул. Потебні, 58, 58-а, 52, 52-в, вул. Черняховського, 1, вул. Даньшина, 1. Через порив у будинку – вул. Привокзальна, 13.

Відновлення послуги з централізованого теплопостачання – в міру усунення витоків на теплових мережах. Крайні терміни для завершення робіт – 28 жовтня.

Джерело: Луцьктепло
Telegram Channel