Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зеленський на Волині отримав від селян гарбуза (Фото)

Президентський візит.

Фото ІА Волинські новини.

Зеленський на Волині отримав від селян гарбуза (Фото)

Гарант уже побував в селі на Ковельщині

Сьогодні, 22 жовтня, на Волинь прилетів президент України Володимир Зеленський. Він прибув на військовий аеродром, що поблизу Луцька, приблизно о 10 годині ранку. Далі пересів на вертоліт та попрямував до Ковеля.

На Ковельщині мав відвідати село Вербка, де цьогоріч добудували школу. Напередодні там прибирають територію довкола навчального закладу, біля входу до школи робітники встановили декоративного млина. А на футбольному полі нанесли свіжу розмітку. Ймовірно готувались до президенського візиту.

Як повідомляє ІА Волинські новини  разом і Зеленським на Волинь прибули керівник Офісу Президенту Андрій Єрмак та його заступник Кирило Тимошенко. Під час візиту в новозбудовану школу в Вербці селяни принесли Володимиру Зеленському гарбуза і плакат з написом про обіцянку підвищити зарплати бюджетникам.

Під час візиту в новозбудовану школу в Вербці селяни принесли Володимиру Зеленському гарбуза і плакат з написом про обіцянку підвищити зарплати бюджетникам.

До слова, Волинська ОДА не повідомляла про візит Володимира Зеленського. На запитання журналістів у пресслужбі виконавчого органу ще до ранку 22 жовтня запевняли, що нічого про візит президента в область не знали та працюють у звичному режимі. Вже після прибуття гаранта запевнили, що рішення не запрошувати журналістів та не повідомляти про візит у ЗМІ – за Офісом Президента. Мовляв, причина – карантин і «помаранчева зона».

Реклама Google

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel