Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зеленський з Єрмаком заїхали пообідати в ресторан на Ковельщині

Обід президена на Волині.

Фото ілюстративне.

Зеленський з Єрмаком заїхали пообідати в ресторан на Ковельщині

Перерва на обід

Президент України Володимир Зеленський у супроводі очільника Офісу президента Андрія Єрмака та його заступника Кирила Тимошенка з робочим візитом перебувають на Волині. 

Як повідомляє ІА Волинські новини, після візиту до новозбудованої школив селі Вербка на Ковельщині президент разом з супроводом заїхав на обід в один із закладів у Ковелі – ресторан MiraMar.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, на Волинь прилетів президент України Володимир Зеленський. Він прибув на військовий аеродром, що поблизу Луцька, приблизно о 10 годині ранку. Далі пересів на вертоліт та попрямував на Ковельщину в село Вербка, де цьогоріч добудували школу. 

Президент разом з супроводом заїхав на обід в один із закладів у Ковелі – ресторан MiraMar. 

 

Територія біля закладу оточена охороною, поруч припарковані автомобілі кортежу. На парковку ресторану нікого не пропускають, кажуть що заклад – на спецобслуговуванні.

 

 

Як пишуть Волинські Новини, місцеві жителі їм повідомили, що Зеленський, Єрмак та Тимошенко приїхали туди не просто обідати, а зустрітись з місцевим керівництвом президентської партії «Слуга народу» та кандидатами в мери міст.

ЧИТАТИ ТАКОЖЗеленський на Волині отримав від селян гарбуза

 

 

 

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel