Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Для нас ОПЗЖ – набагато більше, ніж опонент на виборах, це вороги України – Порошенко на Хортиці

«Можливо, не всі виборці розуміють – не хочу образити простих людей, але верхівка Опоплатформи – це недруги України, це п’ята російська колона».

Фото ЄС.

Для нас ОПЗЖ – набагато більше, ніж опонент на виборах, це вороги України – Порошенко на Хортиці

При повному потуранні влади проросійські сили виношують реваншистські наміри і планують зайти у місцеві ради у південних та східних областях України. Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками на Хортиці у Запоріжжі

«Можливо, не всі виборці розуміють – не хочу образити простих людей, але верхівка Опоплатформи – це недруги України, це п’ята російська колона. І на їхніх же каналах ви можете бачити, як вони плазують перед Путіним, руку йому цілують – у найлютішого ворога України», – зауважує Порошенко. 

Лідер «Європейської Солідарності» зазначив: «Єдину проукраїнську політичну силу, парламентську опозицію, здатну боротися з Росією, ОПЗЖ остервеніло атакує, починаючи з мене особисто і всю нашу команду за наказом свого московського «верховного головнокомандувача». 

«Єдину проукраїнську політичну силу, парламентську опозицію, здатну боротися з Росією, ОПЗЖ остервеніло атакує, починаючи з мене особисто і всю нашу команду за наказом свого московського «верховного головнокомандувача». 

«Слуга народу» вже заявив про те, що вони будуть на сході формувати коаліцію з ОПЗЖ», – нагадав Петро Порошенко. 

Опитування громадської думки чітко демонструє, що «Європейська Солідарність» стане практично єдиною політичною силою, яка гарантовано проходить до Запорізькоії обласної і міської ради – зауважив лідер партії. 

«Тому не змарнуйте свій голос, не дайте розпорошити його на будь-які інші політичні проекти. Бо ви думаєте, що ви не будете голосувати за них, а насправді ваш голос піде ОПЗЖ або «Слугам». Ми є ядром, навколо якого гуртуються проєвропейські патріотичні сили в усіх областях сходу і півдня України. Так є в Харкові, в Одесі, так і в Запоріжжі – тут є наша потужна, сильна проукраїнська команда», – зазначив п’ятий Президент. 

«Наші кандидати – це фахові управлінці, кандидати наук, аграрії, ветерани АТО, волонтери, громадські діячі, меценати, лікарі – і серед них немає клоунів», – резюмував Петро Порошенко. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel