Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Дніпрі 15-річна дурепа робила селфі з відрізаними головами котів і ворон

Немає слів...

Фото Instagram

У Дніпрі 15-річна дурепа робила селфі з відрізаними головами котів і ворон

Перший знімок, на якому дівчинка позувала з головою кота, з'явився на її сторінці в Instagram 16 жовтня. На знімки звернула увагу волонтер Дар'я Медведєва

У Дніпрі школярка робила селфі з відрізаними головами котів і ворон.

Перший знімок, на якому дівчинка позувала з головою кота, з'явився на її сторінці в Instagram 16 жовтня. На знімки звернула увагу волонтер Дар'я Медведєва, інформує УНІАН.

Як з'ясувалося, «героїнею» фотографій виявилася 15-річна учениця 9-го класу. У школі розповіли, що дівчинка зазнає труднощів у взаємодії з людьми. Згідно непідтвердженою інформацією, школярка кидалася з ножем на власних батьків, проте сім'ї закривала очі на її витівки. Також відомо, що підліток вже проходила лікування в психіатричній лікарні на житловому масиві Ігрень.

Як з'ясувалося, «героїнею» фотографій виявилася 15-річна учениця 9-го класу.

Поліції школярка пояснила, що голову кота знайшла вже відрубаною. У підсумку дев'ятикласницю поставили на облік в дитячу кімнату поліції. Самій дівчинці вдалося уникнути будь-якого покарання, а її батька, як повідомляє «Vgorode», оштрафували на 51 гривню.

«Вона не може йти за статтею, адже не досягла ще 16 років, її нібито взяли на облік поліція, соціальна опіка і також з нею працюватимуть психологи. Дівчинку вже сьогодні відпустять додому, квартиру ніхто її не обшукував, а значить, прийшовши додому, вона може просто видалити всі дані і всі матеріали викинути», - написала Медведєва.

Показово, що через кілька днів після розмови з поліцією дівчина створила новий аккаунт, в якому опублікувала фото з відрубаною головою ворона.

«Минулі три черепи так не смерділи», - прокоментувала вона.

Telegram Channel