Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку відкрили виставку картин «Крила свободи»

Виставку можна буде переглянути протягом місяця.

Фото voladm.gov.ua.

У Луцьку відкрили виставку картин «Крила свободи»

Роботи представили у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва

«Крила свободи» – так називається виставка картин, яка відкрилась в читальній залі бібліотеки, інформує Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА.

Художниця Алла Остапчук представила роботи власні та своїх учениць Богдани Вакулюк, Кароліни Чабар та Христини Ващук.

Роботи, представлені на  виставці, мисткиня творила під час карантину, просто спостерігаючи у вікно своєї квартири за людьми, які займаються фізичними вправами. 

Алла Остапчук – вчитель мистецтва в приватному ліцеї м. Луцька «Скарбниця Мудрості». Як сказала сама художниця: «Живопис творить моє життя і цей витвір мистецтва не потребує звичного розуміння – смачно чи ні, але зачіпає душу глядача».

Роботи, представлені на  виставці, мисткиня творила під час карантину, просто спостерігаючи у вікно своєї квартири за людьми, які займаються фізичними вправами. Тому з’явились картини: «Невагомість», «Космічний спокій», «Крила свободи».

Виставку можна буде переглянути протягом місяця. А ще художниця запрошує усіх бажаючих на заняття живописом, які проходять кожної неділі у відділі культури та мистецтв Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

 
Telegram Channel