Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Вночі у Рівному затримали півсотні киян за розповсюдження «чорного піару» (Фото)

56 осіб прибули зі столиці п’ятьма мікроавтобусами.

Фото Рівненська поліція.

Вночі у Рівному затримали півсотні киян за розповсюдження «чорного піару» (Фото)

На 42 осіб працівники поліції склали адміністративні протоколи. Агітаційні матеріали з ознаками чорного піару вилучили

Близько третьої години ночі сьогодні, 24 жовтня, у Рівному екіпаж патрульної поліції на вулиці Соломії Крушельницької виявив трьох чоловіків, які розповсюджували газети з інформацією компрометуючого характеру щодо одного з кандидатів у мери Рівного. Ними виявилися мешканці столиці.  

 

 

Поліцейські вилучили у правопорушників близько 10 тисяч примірників газет. 

Інформацію про перебування у Рівному молодиків з Києва передали всім екіпажам патрульної поліції та Рівненського відділу поліції. Відтак, до поліції було запрошено 56 осіб. У 42 чоловіків та жінок були агітаційні матеріали з ознаками чорного піару — на них поліцейські склали адміністративні протоколи за частиною 2 статті 212-13 КУпАП. Всі матеріали скеровано до суду для прийняття рішення. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу в розмірі від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

 

 Встановлено, що всі 56 осіб прибули зі столиці п’ятьма мікроавтобусами. Серед них також було десятеро неповнолітніх. Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.  

Поліцейські вилучили у правопорушників близько 10 тисяч примірників газет. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області.
Telegram Channel