Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Разумков проголосував на виборах, але участі в опитуванні Зеленського не взяв

Разумков зазначив, що не шукатиме волонтерів, тому що йому є чим зайнятися.

Фото Дмитро Разумков / Facebook.

Разумков проголосував на виборах, але участі в опитуванні Зеленського не взяв

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков не брав участі в опитуванні, ініційованому президентом Володимиром Зеленським, оскільки на його дільниці не було волонтерів, які проводили б екзитпол

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков проголосував на виборах, але не брав участі в ініційованому президентом Володимиром Зеленським всеукраїнському опитуванні. Про це спікер сказав журналістам 25 жовтня під час брифінгу на виборчій дільниці, передає кореспондент видання «ГОРДОН».

Реклама Google

Узяти участь в опитуванні Разумков не зміг, оскільки на його дільниці не було волонтерів, які проводили б екзитпол.

«Ні, не відповідав на п'ять запитань. Як би я відповів? Думаю, це ж теоретично закрите опитування, але буде практика – будемо про це розмовляти», – відзначив Разумков. Узяти участь в опитуванні Разумков не зміг, оскільки на його дільниці не було волонтерів, які проводили б екзитпол.

На питання журналістів, чи планує він шукати волонтерів для того, щоб все-таки взяти участь в опитуванні, спікер Ради відповів, що ні. «На жаль, ні. Мені є чим зайнятися. Я ще попрацюю сьогодні. Мабуть, не вийде [взяти участь в опитуванні]», – повідомив він.

Сьогодні по всій території України, крім анексованого Криму й окупованих районів Донецької та Луганської областей, стартували місцеві вибори. Громадяни України обиратимуть міських, сільських і селищних голів, а також депутатів обласних, районних, міських, сільських і селищних рад. Вибори вперше відбудуться згідно з новим виборчим кодексом – за пропорційною системою з відкритими списками.

Паралельно з виборами сьогодні українцям у форматі екзитполу запропонують відповісти на «п'ять важливих питань»:

Чи потрібно ввести довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах?
Чи підтримуєте ви створення на Донбасі вільної економічної зони?
Чи потрібно скоротити Верховну Раду України до 300 народних депутатів?
Чи підтримуєте ви легалізацію медичного канабісу для зменшення болю у тяжкохворих?
Чи потрібно Україні на міжнародному рівні порушити питання про застосування гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом?

Telegram Channel