Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хто захищатиме «дітей війни» у Володимир-Волинському, Ківерцівському та Рожищенському районах

Голова координаційної ради Ростислав ЧАПЮК.

Фото volyn24.

Хто захищатиме «дітей війни» у Володимир-Волинському, Ківерцівському та Рожищенському районах

Наша редакція отримала офіційний лист від голови координаційної ради ВОГО «Захист дітей війни» Ростислава Чапюка

Громадська організація «Захист дітей війни» об’єднує у своїх рядах найбільш стражденне покоління громадян, на долю яких випала страшна Друга світова війна, голод, холод, каліцтво, сирітство, післявоєнна відбудова загальнонародного і власних господарств, а нині пандемія коронавірусу, тому доводиться виживати на мізерну пенсію і зростаючі непомірні тарифи.

Координаційна рада покоління дітей війни на засіданні вирішила: доручити тимчасове керівництво громадськими організаціями дітей війни у місті Володимирі-Волинському Селецькому Миколі Олександровичу, у Ківерцівському районі Грицюку Анатолію Петровичу, у Рожищенськму районі Лукашуку Івану Феодосійовичу. 

Карантин обмежує не лише спілкування людей, а й утруднює господарську діяльність. Не кожен може справлятися зі зростаючими проблемами. Важко доводиться й при смерті близьких людей. Останнім часом відійшли у Вічність керівники громадських організацій у місті Володимирі-Волинському, Ківерцівському і Рожищенському районах.

Скликати конференції делегатів для обрання нових голів в умовах карантину небезпечно. Тому обласна координаційна рада покоління дітей війни на засіданні вирішила: «Доручити тимчасове керівництво громадськими організаціями дітей війни (за особистою згодою) у місті Володимирі-Волинському Селецькому Миколі Олександровичу, у Ківерцівському районі Грицюку Анатолію Петровичу, у Рожищенськму районі Лукашуку Івану Феодосійовичу. Після завершення карантину провести організаційні конференції делегатів для обрання координаційних рад та їх голів».

Голосували: «за» одноголосно.

Нагадаємо, померла найстаріша волонтерка, яка з 2014-го допомагала пораненим бійцям (Фото. Відео).

Telegram Channel