Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині працівники суду захворіли на коронавірус

У працівників феміди ковід.

Фото з відкритих джерел.

На Волині працівники суду захворіли на коронавірус

У двох працівників Володимир-Волинського міського суду Волинської області лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

«Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя. Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду, на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь», – йдетьсяв повідоменні.

Громадян, які є учасниками судових процесів просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

 

Громадянам рекомендують подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

До громадян, які є учасниками судових процесів звернулися з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

 

 

Учасників судових засідань та відвідувачів суду просять з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Джерело: Володимир-Волинський міський суд Волинської області
Telegram Channel