Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Камінь-Каширщині  правоохоронці застерігають  підлітків від згубного  впливу вживання наркотиків (Фото)

Розповідь підкріплювали конкретними історіями.

Фото: Камінь-Каширський відділ поліції.

На Камінь-Каширщині правоохоронці застерігають підлітків від згубного впливу вживання наркотиків (Фото)

Працівники поліції продовжують проводити профілактичні бесіди у школах району. Вони завітали цими днями до загальноосвітньої школи села Гута - Боровенська і зустрілися з учнями 8-9 класів

Працівники поліції розповіли учням про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння різного роду правопорушень, при цьому акцентували увагу присутніх саме до яких негативних наслідків може призвести погана поведінка, як у навчальному закладі так і по за його межами. Адже часом необдуманий протиправний вчинок може перекреслити все життя. Свою розповідь правоохоронці підкріплювали конкретними прикладами із життя дітей, які вчинили правопорушення.

Адже часом необдуманий протиправний вчинок може перекреслити все життя.

Особливу увагу поліцейські звернули на недопустимість вживання підлітками наркотичних засобів, психотропних речовин та алкогольних напоїв, які негативно впливають на організм людини. Окрім цього, наголосили, що вживати ці речовини в Україні заборонено законом.

Реклама Google

Наприкінці зустрічі працівники поліції відповіли на усі запитання, які цікавили школярів та побажали їм успіхів та нових досягнень. Про це повідомляє на сторінці у фейсбуці Камінь-Каширський відділ поліції.

Telegram Channel