Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Путін звільнив першого заступника директора ФСБ Смірнова, відповідального за службу, яку пов'язують з отруєнням Навального

От що за країна...

Фото REUTERS.

Путін звільнив першого заступника директора ФСБ Смірнова, відповідального за службу, яку пов'язують з отруєнням Навального

Політик, як відомо, вижив, і лікується в Німеччині

Президент Росії Володимир Путін звільнив першого заступника директора ФСБ Сергія Смірнова, відповідального за службу, яку пов'язують з отруєнням російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ТСН.

Разом з тим служба із захисту Конституційного ладу, яку він очолював, за даними західних видань, могла бути причетна до отруєння російською речовиною з групи «Новачок» опозиціонера Олексія Навального.

Зазначається, що джерела запевнили російські ЗМІ, що Сергій Смірнов пішов у відставку через вік, адже йому виповнилося 70 років. 

Разом з тим служба із захисту Конституційного ладу, яку він очолював, за даними західних видань, могла бути причетна до отруєння російською речовиною з групи «Новачок» опозиціонера Олексія Навального. Політик, як відомо, вижив, і лікується в Німеччині. Тож деякі оглядачі пов'язують нинішню відставку в ФСБ саме з цією невдалою для Путіна операцією.

Telegram Channel