Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Акула відкусила руку 12-річному українцеві в Єгипті

Туристи знали про заборону занурення з аквалангом…

Фото poshtivka.org.

Акула відкусила руку 12-річному українцеві в Єгипті

Туроператор розповів деталі трагедії

За словами туроператора, українські туристи у єгипетському Шарм-ель-Шейху, на яких напала акула, знали про заборону занурення з аквалангом та, попри відмову гіда в готелі продати їм таку екскурсію, придбали її у третіх осіб.

 «Спочатку туристи звернулися до гіда у готелі щодо придбання такої екскурсії. Їм відмовили та попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальних засобів. Після цього туристи вирішили придбати таку послугу у третіх осіб поза межами готелю, в якому відпочивали», – розповів він у коментарі JoinUp.

Реклама Google

Читайте на нашому сайті також – «У місті Рожище в квартирах знайшли мертвих чоловіків».

Постраждалі мама та 12-річний син вже прооперовані та отримують всю медичну допомогу. Зазначається, що українка отримала глибокі рани від укусів. Дитина ж втратила руку нижче ліктя. 

Українка отримала глибокі рани від укусів. Дитина ж втратила руку нижче ліктя. 

Наразі туроператор чекає медичний висновок із лікарні. 

Важливо, що туристична страховка не покриє вартість лікування, тому що заняття підводним плаванням належить до виключень зі страхових випадків. 

За попередньої інформацією, медичні витрати відшкодує уряд Єгипту. 

«Ми постійно перебуваємо на зв’язку з приймаючою стороною у Єгипті. Щойно з’явиться нова інформація, зможемо повідомити деталі про стан постраждалих», – цитує JoinUp «Українська правда».

Читайте на нашому сайті також – «У Рівному з вікна на жінку впав диван».

Реклама Google

Telegram Channel