Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині голова громади після 15 років служіння отримав від виборців вотум довіри ще на 5 років

Юрія Кревського підтримали 68% виборців.

Фото: з фейсбук-сторінки Юрія Кревського.

На Волині голова громади після 15 років служіння отримав від виборців вотум довіри ще на 5 років

Очільник Торчинської ОТГ Юрій Кревський подякував мешканцям громади за довіру

«Перш за все, хочу подякувати вам за те, що ви знайшли час і прийшли на виборчі дільниці. У день голосування мою кандидатуру підтримали 68% виборців. Вважаю це високою оцінкою моєї роботи на посаді селищного голови, високою довірою та водночас величезною відповідальністю покладеною на мене громадою. Я щиро вдячний вам за це і зроблю все від мене залежне, аби не розчарувати вас, виправдати довіру та реалізувати всі ваші найкращі сподівання, - написав Юрій Кревський на своїй сторінці у фейсбуці.

– Також хочу подякувати виборцям за те, що сформували енергійну, ініціативну команду депутатів селищної ради. Сподіваюсь, що з першої сесії новообраної ради цей депутатський корпус перейматиметься проблемами нашої громади. Певен, що ніхто з них не нестиме до сесійної зали якихось політичних амбіцій, у своїй діяльності вони керуватимуться думкою виборців, а не вказівками політичних лідерів.

 У день голосування мою кандидатуру підтримали 68% виборців. Вважаю це високою оцінкою моєї роботи на посаді селищного голови, високою довірою та водночас величезною відповідальністю покладеною на мене громадою.

Новообрана рада зробить усе можливе задля благополуччя нашої громади, поліпшення добробуту жителів. Вибори закінчились, попереду непроста щоденна робота», - йдеться у дописі.

Telegram Channel