Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Переобраний голова громади подякував виборцям: «Це – перемога людей!»

«Вважаю це великою перемогою».

Фото: За майбутнє.

Переобраний голова громади подякував виборцям: «Це – перемога людей!»

Любешівський селищний голова Олег Кух зазначив: «Дякую громаді за довіру, підтримку та розуміння

«Шановна Любешівська громадо!

Я щиро дякую Вам за висловлену довіру. 25 жовтня громада зробила свій вибір.

За мене, як за кандидата на посаду Любешівського селищного голови, проголосувало 42,18 відсотків виборців. Вважаю це великою перемогою. Перемогою не тільки моєю особистою, це – перемога людей, які повірили у мене, проголосували за мене, працювали пліч-о-пліч зі мною.

Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати кожному виборцю, який довірив мені свій голос. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене, адже Ви повірили в мене, в мої можливості і в мій досвід. Для мене це і оцінка діяльності, і новий кредит довіри. Буду робити все, аби його виправдати.

За мене, як за кандидата на посаду Любешівського селищного голови, проголосувало 42,18 відсотків виборців. Вважаю це великою перемогою.

Безумовно, поважаю всіх учасників виборів, а тому я дякую кожному, хто взяв участь у голосуванні, дякую за відповідальність та небайдужість до життєдіяльності нашої громади.

Моя позиція, як і раніше, чітка – в роботі та діяльності селищної ради лише професіоналізм, порядність, відповідальнісь та прозорість. Я зобов’язуюсь працювати на громаду, знаю її проблеми та бачу перспективи. Маю силу і волю для досягнення поставленої мети.

Водночас звертаюся до жителів Люб'язівської та Дольської сільських рад: ми раді вітати вас у Любешівській ОТГ, ви стали повноправними її жителями. Як очільник громади запевняю, що усі матимуть рівні права, умови та можливості…...

Окремо звертаюся до своїх опонентів: хто з Вас щиро бажає процвітання Любешівській об’єднаній громаді, пропоную наступні 5 років вникати в усі поточні справи і прожити цей період у спільній щоденній роботі, щоб розуміти реалії управління об’єднаною громадою та як вирішуються ті чи інші питання на практиці.

Бажаю усім миру та злагоди!

З повагою Любешівський селищний голова Олег Кух», – про це інформує сайт Любешівської ОТГ.

Telegram Channel