Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Шацьку пожежники нагадали, як топити грубки

У шацьку провели профілактичні протипожежні заходи.

Фото vl.dsns.gov.ua.

У Шацьку пожежники нагадали, як топити грубки

Рятувальники нагадали громадянам правила безпеки, актуальні для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду

Сьогодні працівники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацька та Шацького районного сектору провели профілактичні протипожежні заходи на території селища Шацьк, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Співробітники ДСНС провели інструктажі з громадянами щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема при експлуатації пічного опалення, електропобутових приладів та електромережі. Фахівці Служби порятунку нагадали, що в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період найчастіше до загорань призводить необережне поводження з вогнем, несправне пічне опалення, несправна електромережа та використання саморобних приладів опалення.

В осінньо-зимовий пожежонебезпечний період найчастіше до загорань призводить необережне поводження з вогнем, несправне пічне опалення, несправна електромережа та використання саморобних приладів опалення.

Щоб запобігти пожежам, рятувальники рекомендували громадянам подбати про своєчасний огляд та обслуговування пічного опалення, закликали пильнувати за справністю електромережі та не допускати її перевантаження, а також наголосили на посиленій увазі до безпеки дітей.

Під час інструктажів співробітники ДСНС нагадали також громадянам алгоритм дій на випадок пожежі та номери служб екстреного реагування.

Реклама Google

Telegram Channel