Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Протягом тижня на Горохівщині COVID-19 підчепили 55 людей

Бережіться!

Фото gorokhivrada.gov.ua

Протягом тижня на Горохівщині COVID-19 підчепили 55 людей

А від початку пандемії вже зареєстровано 583 хворих

Станом на вівторок, 27 жовтня, в районі за весь час поширення хвороби зареєстровано 583 хворих із COVID-19.  Отож від минулого вівторка лабораторно підтверджено 55 нових випадків коронавірусної інфекції (минулого тижня було 76). 

Зі слів завідувачки Горохівського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Тетяни Рощини, у Горохівській ЦРЛ, лікарнях Луцька лікується 27  недужих, 123 – амбулаторно під наглядом сімейних лікарів.  

Радує, що 433 людини одужали.

Радує, що 433 людини одужали. На жаль, на Горохівщині зареєстровано вже десять летальних випадків, пов’язаних із коронавірусною інфекцією. Хвороба наразі лютує в усіх селах і містах району.  Причиною її поширення лікарі вважають недотримання людьми правил карантину, нехтування його елементарними вимогами. 

Медики в посиленому режимі продовжують відбір біоматеріалу для діагностики хвороби й закликають усіх жителів Горохівщини дотримуватися правил карантинного режиму.  Цим кожен вбереже не лише себе, а й здоров’я, можливо, й життя інших людей.  

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel