Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Водій проголосив себе богом після того, як спричинив п'ять ДТП (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото  odessa.strana.ua.

Водій проголосив себе богом після того, як спричинив п'ять ДТП (Відео)

У порушника також не виявилося водійських прав. Правоохоронці встановлюють його причетність до незаконного заволодіння автомобілем

26 жовтня в Одесі 39-річний чоловік за кермом Subaru Forester влаштував чотири ДТП з постраждалими, після чого протаранив автомобіль поліцейських. Після затримання порушник зізнався, що вживав амфетамін, який за його власними словами, наркотиком не є.

Він зізнався, що вживав амфетамін, додавши, що це «не наркотик». Також порушник повторював, що він бог, є безсмертним і зараз порве наручники. 

Про це в неділю інформує прес-служба поліції, передає odessa.strana.ua.

«Близько 7 години, в Приморському районі відбулися дорожні пригоди за участю службових автомобілів. На перехресті вулиці Канатній і Італійського бульвару екіпаж патрульної поліції здійснював регулювання дорожнього руху, в зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Водій автомобіля Subaru скоїв наїзд на вказаний службовий автомобіль Toyota Prius і продовжив рух по вулиці Канатній», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці негайно передали дані про порушника своїм колегам і почали його доганяти. Інший екіпаж, який рухався з включеними спецсигналами, потрапив у ДТП з автомобілем Nissan. На даний момент двоє поліцейських і пасажири автомобіля Nissan знаходяться в лікарні.

«Автомобіль Subaru Forester затриманий на вулиці Фонтанська дорога. До затримання водій скоїв ще чотири ДТП, одне з яких з потерпілим», – додали в поліції.

За попередніми даними, винуватець численних ДТП керував автомобілем під дією наркотичних речовин. Він зізнався, що вживав амфетамін, додавши, що це «не наркотик». Також порушник повторював, що він бог, є безсмертним і зараз порве наручники. 

Увага, відео містить ненормативну лексику.

 

Telegram Channel