Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Мер Ківерцівської міської ОТГ не зміг втриматися на посаді

Новообраний очільник громади подякував за підтримку.

Фото з фейсбук-сторінка Олександра КОВАЛЬЧУКА.

Мер Ківерцівської міської ОТГ не зміг втриматися на посаді

На виборах переміг Олександр Ковальчук, який очолював Тростянецьку громаду

Про це стало відомо із попереднього підрахунку голосів, які проводила команда Олександра Ковальчука. Згідно з цими даними Олександр Ковальчук отримав понад 37% голосів виборців, Володимир Жгутов - понад 27%. 

«Я здобуваю перемогу на місцевих виборах голови Ківерцівської об’єднаної територіальної громади», - написав переможець на своїй сторінці у фейсбуці.

  

«Вочевидь, перед виборами докладено багато зусиль з тим, щоб зустрітися зі своїми виборцями, почути їх та проблеми, що заважають нормальному життю краян, окреслити своє бачення їх вирішення. Позитивний результат – то підсумок тієї спільної роботи в Тростянецькій ОТГ, якого вдалося досягти. На прикладі невеликої громади старалися показати, як своїми зусиллями, спільно із зацікавленими людьми, об’єднавшись навколо нехай і невеликої, але вагомої для найменшого села чи звичайної людини, справи, можна досягати успіху.

Тож, знаючи про важливі аспекти діяльності ОТГ, тим більше, що Тростянецька буде приєднана до Ківерцівської об’єднаної територіальної громади, здійснив такий виважений крок.

Ніч підрахунку голосів хоч і була хвилюючою, але внутрішній голос переконував, що за кандидата завжди краще, аніж будь-які слова, говорять його справи для людей. Тож враження та емоції зашкалюють. Вкотре повторюся, що висуваючи свою кандидатуру, я був переконаний у тому, що знаю, як зробити велику громаду успішною і територією проживання щасливих людей.

Вдячний усім, хто працює в команді! Висловлюю подяку усім тим знайомим і незнайомим жителям нашого району, які, незважаючи на тривожні виклики сьогодення, прийшли на виборчі дільниці та віддали свій голос у мою підтримку.

Тож попереду чекає багато роботи, активізації зусиль кожного патріота краю.

Я прийшов у місцеве самоврядування в 32 роки і був одним із наймолодших в області. Непросто було перелаштуватися на роботу з бюджетом, депутатами, людськими проблемами. Та налаштував колектив на плідну працю, сумлінне служіння людям і впевнено працювали разом. І в нас все вийшло.

Тож, знаючи про важливі аспекти діяльності ОТГ, тим більше, що Тростянецька буде приєднана до Ківерцівської об’єднаної територіальної громади, здійснив такий виважений крок. І ми повинні тепер так відпрацювати у Ківерцях у ці наступні п’ять років, щоб у наступні місцеві вибори не переживати за позитивні результати для себе, а зберігати спокій і впевненість у колі команди, бо за нас говоритимуть справи на користь найкращої волинської громади!

Вдячний усім за довіру», - зазначив Олександр Ковальчук.

Telegram Channel