Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Сумщині підтримка «ЄС» суттєво зросла – кандидат на міського голову Вадим Акпєров

Вадим Акпєров.

Фото ЄС.

На Сумщині підтримка «ЄС» суттєво зросла – кандидат на міського голову Вадим Акпєров

Підтримка партії «Європейська Солідарність» на Сумщині з минулих парламентських виборів зросла удвічі, а подекуди – й утричі. Про це сказав на брифінгу голова Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність», кандидат на посаду Сумського міського голови Вадим Акпєров

«Європейська Солідарність» на Сумщині наростила свою підтримку навіть у порівнянні з парламентськими виборами по деяким районам щонайменше в два рази, по деяким навіть в три по Сумській області. Ми бачимо тотальне розчарування в команді діючої влади. Якщо ще в грудні «Слуга народу» мала на Сумщині по деяким містам, зокрема, у Сумах 56%, то сьогодні цей показник заледве дотягує до 15%», – зауважив Акпєров.

«Слуги» отримують лише четверту сходинку, і це говорить про розчарування і тотальний провал, який показала ця команда за останній рік».

«До Сумської обласної ради за паралельними підрахунками голосів потрапляє 6 політичних партій, серед яких і команда «Європейської Солідарності», яка набрала приблизно 11%».

 

 «До Сумської обласної ради за паралельними підрахунками голосів потрапляє 6 політичних партій, серед яких і команда «Європейської Солідарності», яка набрала приблизно 11%», – наголосив Акпєров.

Він також повідомив, що до Сумської міської ради проходить п’ять партій. «В Сумській міській раді буде п’ять фракцій за попередніми підрахунками. З 42 мандатів 13 отримає «Батьківщина», по 9 «Європейська Солідарність» та ОПЗЖ, скоріше за все 8 буде у «Слуги народу» і 3 – «Сила і честь», – говорить Акпєров. «Слуги» отримують лише четверту сходинку, і це говорить про розчарування і тотальний провал, який показала ця команда за останній рік», – зауважив він.

Він повідомив, що місто Суми – один з трьох обласних центрів, куди до другого туру потрапляють представники «Європейської Солідарності».

«Я як кандидат на посаду Сумського міського голови виходжу до другого туру виборів Сумського міського голови разом з діючим міським головою Олександром Лисенком», – зауважив Акпєров.

Він закликав демократичні політичні партії та кандидатів об’єднати зусилля заради європейського майбутнього міста Суми. «Для мене розвиток міста Суми залишається в пріоритеті, і тому я закликаю тих, хто не вийшов до другого туру, але з ким ми поділяли бачення щодо розвитку міста, долучитися до роботи», – додав Вадим Акпєров.

Він наголосив, що «Європейська Солідарність» показала свою ефективність, що вона є єдиною реальною опозицією до влади. «Сьогодні де – факто ми отримуємо три центри впливу. Це відверто проросійська ОПЗЖ, другий фланг – некомпетентні «слуги», які втрачають довіру. І «Європейська Солідарність», яка на думку виборців, які надали їй свою підтримку, є єдиною опозицією, здатною запропоновувати конструктивні рішення для розвитку регіону», – додав Вадим Акпєров.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel