Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Реальна загроза»: після скасування е-декларування можуть скасувати безвіз - Климпуш- Цинцадзе

«Ми втрачаємо європейську перспективу».

Фото ЄС.

«Реальна загроза»: після скасування е-декларування можуть скасувати безвіз - Климпуш- Цинцадзе

Скасування електронного декларування викриває справжні наміри чинної влади повернути країну до радянщини

Про це народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань інтеграції України до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе написала на сторінці в мережі Фейсбук.

«Це про тренд. Про тренд європейської деінтеграції. Це про тренд, коли словами країна рухається до Європи, а справами – до радянщини».

«Як не дивно, але я вже не здивована рішенням КСУ щодо електронного декларування… І вже навіть не важливо, чим воно продиктоване. Чи спайкою реваншистів, олігархів з чинною владою, чи вказівкою з ОПУ, чи «захистом» членів КСУ самих себе, чи корупційним замовленням», – написала народна депутатка.

Голова комітету з питань інтеграції України з ЄС наголошує: «Це про тренд. Про тренд європейської деінтеграції. Це про тренд, коли словами країна рухається до Європи, а справами – до радянщини».

«І я не буду зараз лякати перспективою втрати безвізу. Після цього рішення – це реальна загроза. Я хочу сказати про інше. Ми втрачаємо європейську перспективу. Втрачаємо всередині країни, а не планах, які так «вимагає» від ЄС пан Зеленський», – написала політикиня.

Також вона звернула увагу президента Зеленського, що все йде до того, що система може працювати і без нього. «Коли ви, пане Зеленський, думаєте, що концентрацією влади, знищенням парламентаризму та судової системи, ви рухаєтесь до країни майбутнього, то – ні. Ви вказуєте системі, що вона може жити без вас», – додала вона.

Telegram Channel