Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Я зійдуся віч-на-віч із маріонеткою олігархічної групи Коломойського-Палиці», – Богдан Шиба

Богдан Шиба закликає лучан не дати себе ошукати.

Волинь-нова

«Я зійдуся віч-на-віч із маріонеткою олігархічної групи Коломойського-Палиці», – Богдан Шиба

Кандидат на посаду Луцького міського голови звернувся до лучан із закликом прийти на вибори, аби зробити вирішальний крок для перемоги над олігархатом, який окупував Луцьк

Про це Богдан Шиба написав на своїй офіційній сторінці в фейсбуці.

У своєму дописі Шиба подякував лучанам за їхній вибір у першому турі виборів Луцького міського голови 25 жовтня 2020 року.

 Обіцяю, що не здамся і боротимусь до кінця. А після перемоги служитиму лише Вам, а не магнатам.

Зазначимо, що Луцька міська територіальна виборча комісія визначила Ігоря Поліщука («За майбутнє») та Богдана Шибу (позапартійний) кандидатами у другому турі виборів міського голови. Відбудеться він 15 листопада.

«У другому турі, який відбудеться 15 листопада, я зійдуся віч-на-віч із маріонеткою олігархічної групи Коломойського-Палиці. Тож, як ніколи, розраховую на Вашу підтримку. Обіцяю, що не здамся і боротимусь до кінця. А після перемоги служитиму лише Вам, а не магнатам. Час зневіри і сумнівів минув. Разом ми дамо бій крадіям, здирникам і пристосуванцям. До перемоги над олігархатом, який окупував Луцьк, залишився один крок. Приведіть на виборчі дільниці своїх друзів, родичів, сусідів. Не даймо себе ошукати! Ми переможемо!» – йдеться в дописі.

Читайте також: ТОП-11 причин, чому Шиба хоче визволити Луцьк від окупації Палицею.

Telegram Channel