Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відновлюють рух дизель-поїзда «Ковель – Заболоття»

Поїзд курсуватиме двічі на добу із Ковеля та двічі із Заболоття.

Фото kovelpost.com.

Відновлюють рух дизель-поїзда «Ковель – Заболоття»

Рух потяга відновлять з понеділка

Про це поінформувала депутат Заболоттівської селищної ради минулого скликання Ольга Головій.

Вона оприлюднила переписку щодо відновлення руху потяга «Ковель – Заболоття» з Володимиром Гоєм з Офісу Президента.

«Olga: Доброго ранку! Нагадую, ви обіцяли сьогодні вирішити питання дизель- потяга з очільником «Укрзалізниці». Дуже прошу вас, не відкидайте цього питання у далеку шухляду, ми у вас віримо.
Володимир Гой – Офіс Президента: Доброго! Памятаю, чекаю відповіді.
Olga: Гаразд.Дасте знати.
Володимир Гой – Офіс Президента: Ваш лист уже у Криклія, чекаємо на реакцію.
Olga: Ок.

Реклама Google

Olga: Перепрошую, та чи є реакція на лист і кінцеве рішення відновити маршрут. Не зважте за настирливість, це болюче і необхідне, тому маю « дотиснути» питання, так як соромно перед людьми, що і на найвищому рівні відбувається те саме, що і на нижчих рівнях, порожні обіцянки і ніякого зрушення.
Володимир Гой – Офіс Президента: Ще нема, чекаємо, Міністр написав, що по результату мені відпишеться.
Olga: Гаразд.Дякую.

Не зважте за настирливість, це болюче і необхідне, тому маю « дотиснути» питання, так як соромно перед людьми, що і на найвищому рівні відбувається те саме, що і на нижчих рівнях, порожні обіцянки і ніякого зрушення.

Володимир Гой – Офіс Президента: Добрый день. Львовска дорога назначила 4 поезда Ковель-Заболотье-Ковель з 02.11.2020. Будь-ласка згадайте при нагоді людям, що наш Президент дбає про людей!
Olga: Доброго дня! Щиро дякую вам, Володимире за вирішення нашого болючого питання! Звісно ж проінформую людей. На все добре!» – йдеться у переписці.

Помічник народного депутата Галини Третьякової Юрій Данилюк додав, що на прохання Ольги Головій зробив чотири депутатських зверненя у Кабінет Міністрів України, Офіс Президента України, Департамент управління рухом, що є структурним підрозділом апарату управління АТ «Укрзалізниця» та у наглядову раду Укрзалізниці. Під час візиту Володимира Зеленського на Волинь він передав Президенту клопотання Ольги Головій щодо відновлення залізничного сполучення за маршрутом «Ковель – Заболоття» заступнику голови Офісу Президента України Кирилу Тимошенку.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel