Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Маразм міцнішає: білорусів збираються карати за «незаконне використання прапорів»

Ну і як це назвати?

Фото pravda.com.ua

Маразм міцнішає: білорусів збираються карати за «незаконне використання прапорів»

Режим Лукашенкf остаточно втрачає зв'язок з реальністю

Проєкт Кодексу про адміністративні правопорушення, який можуть прийняти в Білорусі, передбачає посилення покарання за участь у несанкціонованому масовому заході, відповідальність за «незаконне використання прапорів» і вводить нове покарання – громадські роботи.

Про це повідомляє TUT.BY із посиланням на проєкт Кодексу про адміністративні правопорушення, що надійшов до редакції з профільного держоргану, думка якого враховується при ухваленні рішення, інформує Українська правда.

Крім того, пропонується ввести нове покарання – громадські роботи, а ще притягувати до відповідальності за «незаконне використання прапорів».

Проєкт Кодексу, над яким працюють депутати нижньої палати парламенту Білорусі, пропонує посилити покарання за участь у несанкціонованому масовому заході, непокору законним вимогам посадової особи при виконанні. Крім того, пропонується ввести нове покарання – громадські роботи, а ще притягувати до відповідальності за «незаконне використання прапорів».

Як пише видання, зараз до проєкту КоАП вносяться зміни і доопрацювання фахівців, щоб розглянути законопроєкт у другому читанні. У серпні в державних ЗМІ з посиланням на депутатів повідомлялося, що станеться це на осінній сесії: в кінці жовтня – початку листопада, передбачалося, що нововведення набудуть чинності з 1 січня 2021 року.

Однак, як повідомила TUT.BY член постійної комісії із законодавства Ірина Луканська, точна дата розгляду проекту в другому читанні ще не призначена, найімовірніше, це станеться ближче до нового року.

Telegram Channel