Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині під час незаконної порубки лісу чоловіка вбило дерево

Волинь-нова

На Волині під час незаконної порубки лісу чоловіка вбило дерево

У суді обвинувачений чоловік визнав свою вину та розкаявся

На Волині під час незаконної порубки лісу чоловік став винуватцем смерті свого знайомого. Він зрізав бензопилою дуба, верхівка якого застрягла між двох інших дерев, натомість стовбур вдарив його знайомого з такою силою, що той від отриманих травм помер на місці події. Винуватець відбувся роком умовного покарання.

Під час звалювання дуба його верхівку затисло між двох грабів, від чого стовбур з прискоренням змістився у напрямку іншого чоловіка та вдарив його в спину. Внаслідок удару постраждалий чоловік отримав травми не сумісні з життям.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, передає volynnews.com.

Так, 1 серпня зранку обвинувачений разом зі своїм знайомим прибули в Павлівське лісництво ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство». Чоловіки хотіли здійснити порубку лісу, проте не мали на це відповідних дозволів. Зокрема, один з чоловіків бензопилою зрізав сухостійний дуб, діаметр якого на пеньку – 36 сантиметрів. Однак під час звалювання дуба його верхівку затисло між двох грабів, від чого стовбур з прискоренням змістився у напрямку іншого чоловіка та вдарив його в спину. Внаслідок удару постраждалий чоловік отримав травми не сумісні з життям.

Тож спочатку йому призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.

 

Telegram Channel