Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Львівщині помер переобраний голова громади

Вічна пам'ять!

Фото murovanska-gromada.gov.ua.

На Львівщині помер переобраний голова громади

Причину смерті чоловіка не називають

52-річний голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух помер у суботу, 31 жовтня, – через шість днів після переобрання на новий термін. Про його смерть в ніч на неділю повідомили на офіційному сайті громади, передає Zaxid.net

На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року Зіновій Петрух був переобраний головою Мурованської ОТГ як єдиний кандидат на цю посаду.

«З страшним сумом і жалем ми змушені повідомити про смерть голови Мурованської ОТГ Зіновія Володимировича Петруха! На жаль, це правда! Всі деталі про похорон будуть опубліковані пізніше», – йдеться в повідомленні.

Зіновій Петрух народився 21 грудня 1967 року у с. Муроване, у 1988 році закінчив Львівський кооперативний технікум за спеціальністю молодший спеціаліст з права.

З 2010 року по 2017 рік був головою Сороки-Львівської сільської ради. З 2017 року очолював новостворену Мурованську ОТГ, до якої увійшли сусідні зі Львовом села Сороки-Львівські, Ямпіль, Гамаліївка, Муроване та Кам'янопіль. На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року був переобраний головою Мурованської ОТГ як єдиний кандидат на цю посаду.

За останнім рейтингом ЛОДА Мурованська ОТГ входить у десятку найзаможніших громад Львівщини.

Нагадаємо, поліцейський, який охороняв бюлетені, вистрілив собі в голову.

Telegram Channel