Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У небі над Техасом пролетіло НЛО (Відео)

Побачене жваво обговорюється в усьому світі.

Фото: https://golos.ua.

У небі над Техасом пролетіло НЛО (Відео)

Дивний літаючий об'єкт розбурхав місцевих жителів. Люди на тематичних ресурсах обговорюють різні теорії щодо побаченого

Відео з камери вуличного спостереження було викладено на YouTube-канал The Hidden Underbelly 2.0, який присвячений різним змовам, паранормальним явищам і позаземним об'єктам. Щось непізнане було знято 21.10.20 в Ірвінгу (штат Техас).

Реклама Google

На відеоролику можна бачити територію приватного будинку і сам будинок, що частково затуляє небо. Камера змогла зафіксувати НЛО, який з'явився на мить. Об'єкт летів дуже низько і на величезній швидкості.

Автор ролика вважає, що прибульці не просто так відвідують нашу планету. Можливо, вони виконують якісь секретні місії. У нашому випадку НЛО був частково замаскованим.

Переміщення від однієї точки горизонту в протилежну зайняло кілька секунд.

Маскування видалося не зовсім ефективним: деякі громадяни стверджують, що особисто бачили пролітаючий об'єкт. У людей немає інших пояснень, окрім як інопланетний космічний корабель в нічному небі.

НЛО можна було спостерігати з різних населених пунктів. Так, наприклад, одні очевидці знаходилися в Далласі, а інші - в Портленді. Швидкість переміщення була настільки великою, що люди не змогли детально що-небудь розглянути. Переміщення від однієї точки горизонту в протилежну зайняло кілька секунд.

Вчені поки що мовчать. Мабуть, з наукової точки зору пояснити записане на відео дуже важко. Спостерігається картина була жахливою і химерної одночасно.

 

Джерело: https://golos.ua
Telegram Channel