Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лукашенко пригнав бронетехніку з кулеметами

Диктатор буде «захищатися» від протестувальників.

Фото: znaj.ua.

Лукашенко пригнав бронетехніку з кулеметами

До цього в Мінськ в'їжджали тільки БТР, які традиційно охороняли резиденцію президента від протестів

«Небажаний» президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого все ніяк не можуть прогнати, вирішив захищатися від протестуючих кулеметами. Про це свідчить той факт, що в місто в'їхала бронетехніка з кулеметами, передає znaj.ua з посиланням на Lenta.ru і публікує фотографії події. 

Повідомляється, що на броньовиках, що в'їхали в місто, не було номерів. Вони поїхали в напрямку стели «Мінськ місто-герой».

За даними видання, таку техніку в Мінську помітили вперше на тлі заяв президента Олександра Лукашенка напередодні чергових протестів. Повідомляється, що на броньовиках, що в'їхали в місто, не було номерів. Вони поїхали в напрямку стели «Мінськ місто-герой».

Реклама Google

До цього в Мінськ в'їжджали тільки БТР, які традиційно охороняли резиденцію Лукашенка від протестів. 

30 жовтня білоруський президент заявив, що опозиція планувала почати в країні війну зсередини.

26 жовтня, після того як колишній кандидат у президенти Білорусі Світлана Тихановська оголосила загальний страйк, в країні почався новий сплеск протестної активності. Ряд великих підприємств зіткнувся з проблемами на виробництві, на вулиці вийшли студенти, пенсіонери та лікарі. Лукашенко не вважає, що переміг на виборах в серпні обманом, а також називає всі повідомлення про знущання над затриманими і ув'язненими фейками. Події останніх днів у країні він назвав «терористичною війною».

Як повідомляє видання Infox, кожна недільна акція протесту, яка в Мінську збирає буквально десятки тисяч людей, тематична. Нинішня в опозиційних телеграм-каналах отримала назву«Марш проти терору». У Мінську люди традиційно пішими колонами під прапорами збираються в центр міста. У столиці традиційно закриті центральні станції метро, відчуваються перебої з Інтернетом. Протест координується через телеграм-канали. 

Telegram Channel