Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанин, учасник національної збірної Ігор нескорених, готується до онлайн змагань

Здобути першість хоче у двох дисциплінах: стрільбі із лука та веслуванні на тренажері.

Фото з фейсбук-сторінки Павла Ковальського.

Лучанин, учасник національної збірної Ігор нескорених, готується до онлайн змагань

29-річний лучанин Павло Ковальський, який торік потрапив до національної збірної Ігор нескорених, нині готується до всеукраїнської online-версії змагань між ветеранами АТО

Реєстрація на Ігри нескорених 2.0 online завершилася 31 жовтня. Ветеран АТО Павло Ковальський каже, що зареєструвався одразу, щойно дізнався про змагання. Здобути першість хоче у двох дисциплінах: стрільбі із лука та веслуванні на тренажері. Нині активно готується, пише Суспільне.

Вперше увійти до складу збірної Ігор Нескорених Павло намагався ще 2018-го. Потрапив у команду торік в жовтні. В травні 2020-го разом із ще 19-ма українськими ветеранами мав їхати на п'яті Ігри нескорених у Гаагу, Нідерланди.

Здобути першість хоче у двох дисциплінах: стрільбі із лука та веслуванні на тренажері.

«Попередньо Ігри нескорених перенесли на травень-червень 2021 року. Пандемія коронавірусу усіх змусила жити в новому форматі. Тому учасники збірної, і я в тому ж числі, зараз усі в режимі підтримки форми в домашніх умовах», - розповів Павло.

Щоб підтримати ветеранів, які готувалися до поїздки в Гаагу оргкомітет національної збірної влаштував всеукраїнські ігри. Зі слів Павла Ковельського, зареєструватися на змаганнях міг кожен ветеран АТО/ООС. «У цих Іграх продубльовані майже всі дисципліни як і в нацвідборі до збірної. Через карантин ми усі не можемо зібратися в одному місці, а це чудовий варіант випробувати свої сили, покращити навички», - каже лучанин.

Для участі в Іграх нескорених 2.0 online учасники мають самостійно обрати місце, де саме буде проходити його виступ чи підхід до снаряда. Записати на відео найвдалішу спробу і відправити в оргкомітет змагань. На сайті ігор опублікували відеоінструкцію для ветеранів.

Павло каже, що з місцем знімання результату у дисципліні зі стрільби з лука вже визначився: «Стріляти буду на території клубу «Луцькі соколи». Там же знаю будуть знімати свої результати ще кілька ветеранів з Волині, які зареєструвалися на Ігри». Де виконати дисципліну з веслування на тренажері, спортсмен ще думає.

Telegram Channel