Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині ревнивий чоловік штрикнув ножем дружину

Поранив жінку ножем.

Фото поліції Рівненщини.

На Рівненщині ревнивий чоловік штрикнув ножем дружину

Інцидент стався в Здолбунові на вулиці поблизу відділення поліції. Після скоєного зловмисник сам прийшов до правоохоронців і зізнався у скоєному

Учора, першого листопада, близько 23:30 між подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів, під час якого 24-річний здолбунівчанин наніс своїй 27-річній дружині удар ножем у живіт. 

Потерпілу госпіталізували до лікарні із попереднім діагнозом: проникаюче ножове поранення передньої черевної стінки. Після оперативного втручання її життю загрози не має.

У подружжя виник конфлікт на ґрунті ревнощів

 

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі Здолубнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 24-річного жителя Здолбунова слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора.

Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Знаряддя злочину, яке затриманий видав поліцейський — вилучене.

 

 

За зовнішніми ознаками зловмисник, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Санкція інкримінованої  йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

 

Джерело: Поліція Рівненської області.
Telegram Channel