Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Підтримайте Ярослава: десятикласник із Старої Вижівки пройшов у фінал міжнародного вокального конкурсу

Мама Ярослава завжди підтримує його у творчих сходинках.

Фото з фейсбук-сторінки Ярослава КАРПУКА.

Підтримайте Ярослава: десятикласник із Старої Вижівки пройшов у фінал міжнародного вокального конкурсу

Срібного призера шоу «Голос. Діти» Ярослав Карпук в рідному селищі називають українським соловейком, золотим голосом поліського краю, він виборов на різноманітних обласних та всеукраїнських музичних конкурсах чимало призових місць

«2220 International Music festival»  - міжнародний вокальний конкурс для дітей та юнацтва, який розширяє можливості творчості та сприяє розвитку культурної дипломатії. У ньому беруть участь талановиті вокалісти від 6 до 21 року. Цьогоріч фестиваль проводиться в онлайн-форматі.  

«Друзі, ми беремо участь у масштабному конкурсі, прошу вас підтримати своїми лайками нашу пісню на ютуб-каналі. Від цього залежить наш подальший результат», - написала на сторінці фейсбук мама Ярослава Ірина.

У фінал «2220 International Music festival» в цьому році вийшло 86 учасників з 11 країн.

Голова журі - переможець конкурсу «Євробачення-2004», лауреат премії World Music Awards, продюсер і музикант Руслана Лижичко. Фестиваль проходить за підтримки Посольств України в Чорногорії та Словенії. 

Переможці отримають безкоштовну участь в Міжнародних фестивалях в Словенії і Чорногорії (безкоштовне проживання та харчування).

У фінал «2220 International Music festival» в цьому році вийшло 86 учасників з 11 країн: України, Чорногорії, Словенії, Хорватії, Албанії, Румунії, Молдови, Латвії, Азербайджану, Туреччини та Казахстану! 1-15 листопада відео всіх фіналістів буде опубліковано на ресурсах фестивалю, результати будуть оголошені після 15 листопада. 

 

Telegram Channel