Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Новий фонтан у центрі Луцька незабаром зупинять

Фонтан на Театральному.

Фото Луцьководоканал.

Новий фонтан у центрі Луцька незабаром зупинять

На зимовий період

За 14 днів роботи в тестовому режимі фонтан відвідали близько 50 тисяч людей. Для порівняння – на місцеві вибори всіх рівнів у Луцькій ОТГ прийшли близько 58 тис людей. Коли в Україні відбулось переведення часу на годину назад, на аварійну службу КП «Луцькводоканал» надійшло 110 звернень за 26 хвилин щодо того, чи буде вмикатися фонтан, адже на вулиці вже стемніло. Такої кількості звернень за такий період часу підприємство не отримувало навіть при виникненні аварійних відключень води.

Про це інформує Луцькводоканал.

На аварійну службу КП «Луцькводоканал» надійшло 110 звернень за 26 хвилин щодо того, чи буде вмикатися фонтан

 

На підприємстві повідомили, що незабаром фонтан призупинить свою роботу, адже здатен працювати без перебоїв при температурі до +5 градусів. Навесні центральний світломузичний фонтан знову працюватиме.

 

Реклама Google

 

До слова, враховуючи численні пропозиції лучан щодо оформлення зони амфітеатру, у проєкті буде внесено додаткові коригування, над якими працюють архітектори. Для того, щоб вигляд і стан амфітеатру був привабливим і вдало доповнював загальну картину. Усупереч побоюванням, амфітеатр не залишиться в нинішньому вигляді, конструкція буде «обшиватися» і декоруватися якісними та стійкими матеріалами

 

 

 

Telegram Channel