Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чекалкин: «95 квартал» на орбіту політичної сатири випустив саме Медведчук

Чекалкін в гостях у Гончаренка.

Фото 5 канал.

Чекалкин: «95 квартал» на орбіту політичної сатири випустив саме Медведчук

Володимир Зеленський зі своєю командою в 2005 році виступав на сцені з ідеологією блоку «Не Так!», одним з лідерів якого був Віктор Медведчук

Шоумен та дипломат Дмитро Чекалкин розповів, про зв'язок «95 кварталу» та Віктора Медведчука. У шоу народного депутата Олексія Гончаренко «Гончаренко рулить» він поділився деталями цієї історії.

Мова йде про відомі сценки, де знущаються з львів'ян, які начебто за 100 гривень приїхали на Майдан, про сорти українців та розпад держави тощо.

«В 2004 році так званий «путін-мейкер» Глєб Павловський назвав мене «блокбастер-фюрером Помаранчевої революції» через наш проект «Веселі яйця». Тоді навіть у інтерв'ю він озвучував питання, а чому проросійські сили не роблять нічого подібного для своїх інтересів, свого контрпродукту? І тоді Віктор Медведчук дослухався до цих слів і у березні 2005 запросив редакторську групу «95 кварталу», яка тоді працювала у КВК у Москві», – розповів Чекалкин.

Він додав: «Вони створили спершу сайт з назвою «Серпом по яйцях», а потім всі ці тези лунали зі сцени, де вони виступали у перших сезонах і співпадали з ідеологією блоку «Не Так!». Мова йде про відомі сценки, де знущаються з львів'ян, які начебто за 100 гривень приїхали на Майдан, про сорти українців та розпад держави тощо. Тож саме Медведчук випустив «95 квартал» на орбіту політичної сатири».

Шоу «Гончаренко рулить»  виходить на «5 каналі». Нардеп Олексій Гончаренко за кермом машини спілкується зі своїми гостями і розпитує їх про важливі теми, а також обговорює ексклюзив щодо резонансних подій.

Джерело: 5 канал.
Telegram Channel