Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Карантину – ні! Батькам – робота, дітям – освіта»: у місті на Волині протестують підприємці

Протест проти карантину.

Фото "Буга".

«Карантину – ні! Батькам – робота, дітям – освіта»: у місті на Волині протестують підприємці

Місто на суворому карантині

4листопада у Нововолинську підприємці та працівники сфери торгівлі й обслуговування вийшли на акцію протесту.

Як повідомляє «Буг», учасники мітингу прийшли з плакатами із написами «Самі сидіть вдома», «Карантину – ні! Батькам – робота, дітям – освіта», «Не руйнуйте економіку», «Маю право на працю», «Заплатіть за нас кредити». До них на розмову вийшов ще поки чинний міський голова Віктор Сапожніков.

Нововолинськ вже третій тиждень у «червоній» зоні.

 

Нововолинськ вже третій тиждень у «червоній» зоні. Через це, відповідно до постанови Кабміну, запроваджується ряд обмежень. Підприємці не готові закривати свій бізнес, адже потерпіли від збитків весною.

 

Підприємці висловили обурення, що в разі заборони їх діяльності, доведеться звільняти найманих працівників, не буде з чого платити податки і за що жити. Вийти на акцію протесту вони вирішили після того, як напередодні, 3-го листопада, по закладах почали ходити працівники поліції та попереджати про постанову уряду, якою обмежується у «червоній» зоні робота магазинів із промтоварами, окрім визначеного переліку.

В кінці зустрічі вирішили написати звернення у відповідні інстанції. Працювати підприємці продовжать із дотриманням протиепідеміологічних заходів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel