Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Шмигаль доручив організувати ліжкомісця для хворих на коронавірус в усіх можливих приміщеннях

Потрібні додаткові ліжкомісця.

Фото – Волинська ОДА.

Шмигаль доручив організувати ліжкомісця для хворих на коронавірус в усіх можливих приміщеннях

Ковідні тимчасові шпиталі можуть розгорнути в спорткомплексах та виставкових залах

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив регіонам України збільшити кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус коштом інших об’єктів інфраструктури.

4 листопада під час селекторної наради з секретарем РНБО Олексієм Даніловим та керівниками областей, Шмигаль доручив регіонам збільшити кількість ліжкомісць із підключенням до подачі кисню, повідомляє Урядовий портал.

Під час наради було порушено питання збільшення кількості ліжкомісць із підключенням до подачі кисню та розширення ліжкового фонду за рахунок інших об’єктів інфраструктури.

Питання «якщо вони будуть потрібні» не стоїть. Їх треба починати готувати під додаткові ліжкомісця. 

 

Прем’єр-міністр наголосив головам ОДА, що необхідно готувати додаткові приміщення, де будуть розставлятися ліжка і де прийматимуть хворих на COVID-19.

 

Реклама Google

 

«Нам потрібно 25 тисяч додаткових ліжкомісць у спорткомплексах, виставкових залах і всіх інших приміщеннях, які обладнані всім необхідним, без потреби в ремонтах, з теплом, де ми можемо приймати людей. Питання «якщо вони будуть потрібні» не стоїть. Їх треба починати готувати під додаткові ліжкомісця. Без обговорень», – наголосив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр додав, що голови облдержадміністрацій мають зробити всі ці речі негайно. «Це невідкладне доручення. Треба рухатися дуже швидко й оперативно», — наголосив він.

 

 

Джерело: Урядовий портал
Telegram Channel