Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Автор першого голу в історії збірної України: попри все, Луческу спробує покласти «Барселону» на лопатки

Триматимемо кулаки!

Фото zbirna.com

Автор першого голу в історії збірної України: попри все, Луческу спробує покласти «Барселону» на лопатки

Іван Гецко переконаний, що шанси в «Динамо» таки є

Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко оцінив шанси «Динамо» в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Барселони».

Слова Гецка наводить УНІАН з посиланням на zbirna.com.

Незважаючи на всю складність кадрової ситуації, яка виникла у «Динамо» через коронавірус і враховуючи статус суперника і виїзний матч, Мірча Луческу все одно буде налаштовувати киян на перемогу в Барселоні.

«Як казав колись Михайло Фоменко: «Шанси є навіть тоді, коли їх немає». Я думаю, що незважаючи на всю складність кадрової ситуації, яка виникла у «Динамо» через коронавірус і враховуючи статус суперника і виїзний матч, Мірча Луческу все одно буде налаштовувати киян на перемогу в Барселоні. Так, зараз рівень команд різний, але Луческу не той тренер, який буде розраховувати тільки на те, щоб «відскочити» на «Камп Ноу», -  сказав Гецко.

«У «Динамо» перед очима є недавній приклад того ж «Шахтаря», який покарав за безпечність «Реал». Чому б молодим гравцям «Динамо» не здивувати Барселону? Для них це шанс, який треба брати і використовувати», - додав Гецко.

Telegram Channel