Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині директор лікарні написав заяву на звільнення

У лікарні буде новий керівник.

Волинь-нова

На Волині директор лікарні написав заяву на звільнення

Колеги подякували керівнику за відданість і професіоналізм

Цього тижня директор КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» Віктор Мороз написав заяву на звільнення. 5 листопада до керівника медустанови прийшли міський голова Віктор Сапожніков та його радник Володимир Рожелюк, аби подякувати йому за багаторічну cумлінну працю. Зібралися там і колеги Віктора Васильовича.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міськради.

У дружній атмосфері очільник міста пригадав позитивні робочі моменти, зазначив, що працювали багато років в одній команді. За 36 років роботи у Нововолинській лікарні Віктор Мороз зробив чимало добрих справ для розвитку медицини та жителів міста.

«Він був вимогливим керівником і умів мобілізувати колектив на роботу», – наголосив Віктор Сапожніков. – Попри негаразди, які є нині у медицині України загалом, ми вистояли завдяки зусиллям усіх медпрацівників і старанням Віктора Васильовича. Тож маємо тепер в Нововолинську госпітальний округ і наша лікарня стала опорною.

Заступниця Віктора Мороза Олімпіада Галас подякувала за те, що своїм професіоналізмом, мудрістю, досвідом він надихав колектив. Завдяки його підтримці і грамотності працювали злагоджено:

«Дякуємо за науку, вимогливість, за те, що завжди тримали колектив у тонусі».

Завершенням професійної кар’єри  Віктора Васильовича стала остання поїздка у Міністерство охорони здоров’я України, за результатами якої Нововолинська міська лікарня має отримати сучасний комп’ютерний томограф за державний кошт вже у цьому році.

Завідувач урологічним відділенням Олег Шипелик сказав, що Віктор Мороз – керівник, який пробивав шлях для комфортної роботи колективу.

«Ви належите до тих людей, які із впевненістю можуть стверджувати: «Я це зробив», бо дійсно ваш внесок у розвиток медицини міста – величезний», – наголосив завідувач жіночою консультацією Михайло Новосад.

 

 

 

 

 

У відповідь Віктор Мороз подякував за приємні слова на його адресу і закликав своїх колег й надалі залишатися однією командою, аби зараз у непростий час викликів, пов’язаних із коронавірусною недугою, зберегти опорну лікарню у місті. А завершенням професійної кар’єри Віктора Васильовича стала остання поїздка у Міністерство охорони здоров»я України, за результатами якої Нововолинська міська лікарня має отримати сучасний комп’ютерний томограф за державний кошт вже у цьому році.

Джерело: Нововолинська міська рада.
Telegram Channel