Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин опинився в епіцентрі теракту у Відні

Українці не постраждали.

Фото: Слово і діло.

Волинянин опинився в епіцентрі теракту у Відні

Увечері 2 листопада в центрі Відня сталося кілька перестрілок, жертвами терактів стали чотири людини – дві жінки і двоє чоловіків. 17 осіб отримали поранення

Правоохоронці застрелили зловмисника. З’ясувалося, що в нього був автомат і пояс смертника, який виявився муляжем.

Теракт у Відні здійснив 20-річний Фейзулай Куйтім, раніше засуджений в Австрії за участь в діяльності терористичної організації.

Як повідомила у фейсбуці ковельчанка Наталія Тхоржевська, її чоловік якраз того дня перебуваючи у відрядженні у Відні опинився в епіцентрі терористичної атаки. На щастя, волинянин не постраждав.

Бачив все те на власні очі, але злякатися не встиг ( хоч, каже, виглядало все те дуже страшно), бо подумав, що то якісь навчання. 

«Що ж це робиться в світі?! Чоловік волею випадку ( по роботі) опинився в епіцентрі терористичної атаки у Відні. Увечері зателефонував, втішений, що випало переночувати у самому центрі Відня- стільки краси можна побачити:

- Не хвилюйся, тут безпечно! Це ж центр європейської столиці!

Через трошки читаю про страшні події саме там... Тільки зранку дотелефонувалась...

- Бачив все те на власні очі, але злякатися не встиг ( хоч, каже, виглядало все те дуже страшно), бо подумав, що то якісь навчання. Сотні поліцейських машин з сиренами, автоматчики, стрілянина... Згодом читаю, що таке ж в Парижі... Хай Бог милує!» – йдеться у дописі.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel