Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Богдан Шиба буде враховувати думку громади, а не їхатиме бульдозером», – депутатка Малютіна (Відео)

Валентина Малютіна раніше була на посаді очільниці ДКП «Луцьктепло», а відтак добре знає проблеми комунальної галузі міста.

Фото facebook.com/BogdanShybaofficial.

«Богдан Шиба буде враховувати думку громади, а не їхатиме бульдозером», – депутатка Малютіна (Відео)

Депутатка Луцької міської ради від партії «Європейська Солідарність» Валентина Малютіна вважає, що мером Луцька має стати Богдан Шиба. За її словами, тільки він зможе керувати містом, враховуючи думку громади

Про це Малютіна розповіла у відеозверненні, яке опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

Хоч Валентина Малютіна не працювала в команді Богдана Шиби, коли він був міським головою, втім мала досвід працювати з теперішньою владою.

«Я знаю, як вони приймають рішення, знаю, чим вони керуються при прийняті рішень. І це далеко не територіальна громада міста», – розповіла Малютіна.

Я думаю, що з Богданом Павловичем ми завжди знайдемо спільну мову, спільне рішення будь-яких проблем, а в місті їх назбиралося безліч.

Вона звернулася до всіх лучан і закликала не бути байдужими до долі Луцької ОТГ, адже вибори, за її словами, це реальний шанс змінити щось у громаді на користь громади, а не на користь окремих олігархічних груп.

«Я не хочу, щоб в нашої громади було те майбутнє, яке нам зараз пробують нав’язати. Міський голова має бути підконтрольний громаді, враховувати думку громади, а не тих осіб, які його призначають на цю посаду. Я впевнена, коли Богдана Павловича громада підтримає і дасть йому таку честь – очолювати місто, він буде це робити з повагою до громади, перш за все, враховувати думку громади, а не їхати бульдозером», – каже новообрана депутатка Луцькради.

Малютіна переконана, що потрібно повернути контроль над комунальними підприємствами громаді, а не окремим зацікавленим у витягуванні коштів з тих підприємств олігархам.

«Повертати громадський контроль шляхом створення наглядових рад. Це, в свою чергу, дасть змогу, як мінімум, стримати ріст тарифів, який знову ж нам загрожує. І це теж не маловажливий показник нашого спільного добробуту», – розповідає депутатка від ЄС.

Валентина Малютіна раніше була на посаді очільниці ДКП «Луцьктепло», а відтак добре знає проблеми комунальної галузі міста.

«Я думаю, що з Богданом Павловичем ми завжди знайдемо спільну мову, спільне рішення будь-яких проблем, а в місті їх назбиралося безліч. Мені прикро, коли приймаються рішення міською владою на користь бруківки, ліхтариків, рибок, лавочок при критичному стані інфраструктури міста. При тому, коли ОСББ за власні кошти, власними внесками стараються це все виправити і вкладаються в це, коли міська влада в більшості випадків спостерігає з боку. Я вважаю, що треба міняти пріоритети, і думаю, що Богдан Павлович розуміє ці проблеми і бачить шлях їх вирішення», – йдеться у відеозверненні Валентини Малютіної.

Вона закликала всіх лучан 15 листопада прийти на виборці дільниці і проголосувати за Богдана Павловича Шибу.

«Свій вибір я вже зробила. Сподіваюся, що з більшістю лучан ми виберемо достойного міського голову. 15 листопада я голосую за Богдана Павловича Шибу!» – виступила депутатка Валентина Малютіна.

Telegram Channel