Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Зоря» програла вже третій матч у груповому турнірі Ліги Європи

Отакої!

Фото REUTERS.

«Зоря» програла вже третій матч у груповому турнірі Ліги Європи

Цього разу кривдником українського клубу став грецький АЕК

Луганська «Зоря» в 3-му турі групового етапу Ліги Європи приймала грецький АЕК і зазнала поразки з рахунком 1:4, інформує УНІАН.

Вже в першому таймі греки забезпечили собі комфортну перевагу. На 7-й хвилині розіграш ауту приніс гостям гол, коли м'яч у центрі штрафного отримав Танкович і переграв воротаря Шевченка - 1:0.

На 7-й хвилині розіграш ауту приніс гостям гол, коли м'яч у центрі штрафного отримав Танкович і переграв воротаря Шевченка - 1:0.

«Зоря» недбало діяла на половині поля суперника, а ось греки забили знову на 34-й хвилині: Танкович віддав прихований пас на Манталоса, який вийшов сам на сам і подвоїв перевагу АЕКа - 2:0.

У «Зорі» був шанс перед перервою, коли Кабаєв опинився сам перед воротарем, після чого парашутом перекинув не тільки опонента, а й ворота.

На старті другого тайму гості фактично поховали інтригу в одній з контратак: Лівая підхопив м'яч, змістився в центр і завдав точного удару в нижній кут воріт - 3:0.

У «Зорі» у другому таймі на полі з'явилися форварди Сайядманеш і Гладкий, але їм не вдалося докорінно змінити ситуацію.

На 81-й хвилині у «Зорі» з'явилася надія, коли дальнім ударом після розіграшу кутового забив Кочергін, проте відразу після розіграшу м'яча з центру поля АЕК відповів взяттям воріт Шевченка - Лівая добив м'яч у сітку після удару Сварнаса і сейва Шевченка - 4:1.

«Зоря» - АЕК - 1:4

Голи: Танкович, 7, Манталос, 34, Лівая, 54, 81 - Кочергін 81.

«Зоря»: Шевченко, Хомченовський (Фаворов, 59), Вернидуб, Абу-Ханна, Циганікс, Кочергін, Іванісеня, Юрченко, Кабаєв (Гладкий, 59), Громов (Сайядманеш, 46), Луньов (Назарина, 46).

АЕК: Цинтотас, Сварнас, Неделчару, Чигринський, Інсуа, Васілантонопулос, Шахов (Шабанович, 70), Крстичич (Галанопулос, 85), Танкович, Лівая (Ансаріфард, 75), Манталос (Ботос, 85).

Попередження: Вернидуб - Манталос, Ансаріфард, Інсуа.

Telegram Channel